Carpentier - Smart wood for nice places

Akoestische plafondpanelen voor naadloos akoestisch comfort

18/11/2020

Nagalm is een veelvoorkomend probleem in hedendaagse woon- en kantoorruimtes. Het gebruik van harde materialen, zoals glas en beton, zorgt er namelijk voor dat geluiden makkelijk kunnen weerkaatsen, met een slechte akoestiek tot gevolg. Door geluidsgolven te absorberen kunt u de nagalmtijd reduceren en de akoestiek optimaliseren.

De akoestische plafondpanelen van Carpentier hebben hoge akoestische absorptiewaarden, waardoor ze een uitstekende en duurzame oplossing bieden om de akoestiek in de ruimte te optimaliseren. Ze zijn opgebouwd uit een geluidsabsorberende glaswolplaat van 25 mm en een massief houten QuickClip®-profiel met open voeg naar keuze. Door de ruimte tussen de latten worden de geluidsgolven geabsorbeerd en ontstaat er een perfecte akoestiek.

Onze geluidsabsorberende plafondpanelen bieden niet enkel goede akoestische prestaties, ook op esthetisch vlak zijn ze een lust voor het oog. Bovendien bieden we een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden, zodat u ze in elk interieurontwerp kunt integreren.

Dankzij het handige ophangsysteem kunnen de plafondpanelen netjes en makkelijk op de gewenste hoogte aan het plafond worden bevestigd. Ontdek zelf hoe je als vakman onze akoestische plafondpanelen heel eenvoudig en veilig kan installeren in onderstaande video.

Ontdek onze akoestische plafondpanelen