Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier gaat internationaal met plug-and-play poorten

15/12/2021

Onze kwalitatieve houten poorten vinden hun weg naar de internationale markt. Vooral de kant-en-klare levering op de bouwplaats en de snelle plaatsing vallen in het buitenland in de smaak. Het installeren van de poort is een kwestie van plug-and-play, waardoor dit op één dag kan gebeuren en de hinder op de bouwplaats minimaal is. We selecteerden voor u twee mooie projecten in Duitsland.


Houten draaipoort met bijpassend tuinpoortje in Hamburg

Recent leverden we een houten draaipoort met geïntegreerd tuinpoortje in Hamburg. Voor de bekleding van de poort koos de klant voor ons Plus line profiel in voorvergrijsd HOTwood essen. Net als onze gepersonaliseerde houten draai- en schuifpoorten voor de Belgische markt werd deze poort volledig op maat in ons atelier in Meulebeke vervaardigd en op een betonnen fundering gemonteerd. Vervolgens werd de poort kant-en-klaar op een vrachtwagen gezet. Met speciaal vervoer trokken we de grens over richting Hamburg, waar de poort rechtstreeks bij de eindklant werd geleverd. Op locatie was er een gleuf voorzien waarin de kant-en-klare poort meteen kon worden getild. 

Plug-and-play plaatsing houten draaipoort    Plug-and-play plaatsing houten draaipoort


Deze plug-and-play-oplossing biedt een absolute meerwaarde voor de (tuin)architect of aannemer, maar ook de klant weet de snelle plaatsing en het maximale gebruikscomfort van onze poorten enorm te appreciëren.


Geautomatiseerde houten schuifpoort in Velen

Ook in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen leverden en plaatsen we op deze manier een houten schuifpoort

Plug-and-play houten schuifpoort
 

Bekijk deze realisatie
 

Tags: