Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier Academy programma voor 2023

11/01/2023

Carpentier vernieuwt haar producten continu en heeft ook een handige iPad app ontwikkeld om snel en vakkundig een ontwerp op maat te maken. Om onze klanten te informeren over de nieuwigheden zullen we dit jaar opnieuw geregeld een Carpentier Academy organiseren.

De eerste Carpentier Academy van 2023 vindt plaats op 28 januari in Meulebeke. Tijdens deze Academy gaan we dieper in op de mogelijkheden en nieuwigheden van onze unieke app, die in 2022 is uitgebreid tot huizenbouw. U krijgt o.a. de details te horen van de offertemodule vanuit de app, die op maat van elke klant kan worden gepersonaliseerd.

Voor de aanwezigen zal er ook een actie worden toegelicht met een heel interessante korting voor klanten die orders via de app doorsturen.

Deze sessie is bedoeld om klanten die de app al gebruiken te helpen bij het verfijnen van hun skills door alle nuttige tips & tricks met hen te delen. Schrijnwerkers, tuinaanleggers, (tuin)architecten, bouwaannemers en andere houtprofessionals krijgen zo de kans om alle functionaliteiten van de app onder de knie te krijgen en er vervolgens vlot mee aan de slag te kunnen bij het ontwerp van hun project.
 

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

De Carpentier Academy is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximum 20 deelnemers).
Aarzel dus niet langer en schrijf u meteen in!
 

Inschrijven voor Carpentier AcademyDatum: zaterdag 28 januari 2023, van 8.00 u. tot 11.00 u.
Locatie: Carpentier Hardwood Solutions nv, Abeeldreef 15, 8760 Meulebeke
 

Is de afstand naar ons bedrijf in Meulebeke te ver voor u? Geen probleem! Wij organiseren een gelijkaardige Carpentier Academy voor een beperkte groep (max. 15 personen) in The Hive te Hoogstraten op vrijdag 10 februari 2023 van 10 tot 12 uur. Hiermee willen we de afstand beperken voor onze klanten uit Nederland en ten noorden van Antwerpen. Mocht u interesse hebben, aarzel dan niet om u in te schrijven.

Tags: