Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier Academy programma voor 2023

11/01/2023

Carpentier vernieuwt haar producten continu en heeft ook een handige iPad app ontwikkeld om snel en vakkundig een ontwerp op maat te maken. Om onze klanten te informeren over de nieuwigheden zullen we dit jaar opnieuw geregeld een Carpentier Academy organiseren.

De eerste Carpentier Academies vinden plaats op zaterdag 28 januari te Meulebeke en op vrijdag 10 februari in The Hive 2320 te Hoogstraten. De sessie in The Hive kan vooral interessant zijn voor onze klanten uit Nederland en ten noorden van Antwerpen, omdat de afstand voor hen zo beperkter blijft.


Sessies voor gebruikers van Carpentier app

Beide sessies zijn bedoeld om klanten die de app al gebruiken te helpen bij het verfijnen van hun skills door alle nuttige tips & tricks met hen te delen. We zullen er dieper ingaan op de mogelijkheden en nieuwigheden van onze unieke app, die in 2022 is uitgebreid tot huizenbouw. U krijgt o.a. de details te horen van de offertemodule vanuit de app, die op maat van elke klant kan worden gepersonaliseerd. Schrijnwerkers, tuinaanleggers, (tuin)architecten, bouwaannemers en andere houtprofessionals krijgen zo de kans om alle functionaliteiten van de app onder de knie te krijgen en er vervolgens vlot mee aan de slag te kunnen bij het ontwerp van hun project.

Voor de aanwezigen zal er ook een actie worden toegelicht met een heel interessante korting voor klanten die orders via de app doorsturen.


 

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

De Carpentier Academy is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximum 15 deelnemers per sessie).
Aarzel dus niet langer en schrijf u meteen in!
 

zaterdag 28 januari 2023 van 8.00 u. tot 11.00 u.
Locatie: Carpentier Hardwood Solutions nv, Abeeldreef 15, 8760 Meulebeke

vrijdag 10 februari 2023 van 10.00 u. tot 12.00 u.*
Locatie: The Hive 2320, Putten 20, 2320 Hoogstraten


 

Inschrijven voor Carpentier Academy


*Wie dit wenst, kan na de sessie een lichte lunch nuttigen. Gelieve bij uw inschrijving mee te geven of u een lunch wenst.

Tags: