Carpentier - Smart wood for nice places

XXL shutter op maat

07/11/2023

Tijdens het inspiratie-event inNOAvations stelden we onze XXL shutter voor aan architecten en professionals uit de wereld van outdoor living. Onze nieuwste innovatie werd heel enthousiast onthaald. Vooral de uitzonderlijke afmetingen van de lamellen lieten een diepe indruk na.


XXL shutter met beweegbare lamellen




Functionele oplossing met architecturale meerwaarde

Onze houten shutters met beweegbare lamellen kennen al heel wat toepassingen binnen- en buitenshuis, maar bieden dankzij de XXL afmetingen nu nog meer mogelijkheden, zowel indoor als outdoor.

De extra lange lamellen zijn op maat realiseerbaar dankzij het robuuste ontwerp in thermisch essen. Deze ecologische houtsoort is zeer stabiel en dus uitermate geschikt voor het creëren van lange lengtes. Ook het kader waarin de XXL lamellen vervat zitten, is uit HOTwood essen vervaardigd en dus vormvast en stabiel. Bovendien is de mechaniek van de beweegbare lamellen zeer minimalistisch en zijn er geen zichtbare schroeven, wat ook een pluspunt biedt op esthetisch vlak.

De XXL shutter kan fungeren als zonwering, roomdivider, houten scheidingswand of windscherm. Met de beweegbare houten lamellen is het gemakkelijk kiezen tussen een onbelemmerd zicht op de omgeving of bescherming tegen zon, inkijk of wind. Maar naast een functionele oplossing geeft onze XXL shutter ook een architecturale meerwaarde aan de woning of de tuin.


Ook nieuwsgierig? Plan een bezoek aan NOA outdoor living in Kruisem of maak een afspraak in onze vernieuwde showroom te Meulebeke. Op beide locaties kunt u onze XXL shutter met eigen ogen bewonderen.