Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier in The Art of Living

28/09/2022

The Art of Living inspireert u met impressies van de nieuwste woon- en lifestyle trends. In de septembereditie 2022 tonen ze een strakke villa met warme en industriële touch waarin onze eiken wandbekleding en onze voorvergrijsde thermisch essen gevelbekleding is te zien. 


Interieur

Binnen creëerde sKin architects uit Boxtel een licht, tijdloos en enigszins ingetogen geheel waarin ze de kleurrijke kunstwerken van de bewoners optimaal konden laten spreken. Warme basismaterialen, zoals onze eiken wandbekleding met zwarte afwerking, komen overal in de woning terug en zorgen zo voor een fijne eenheid en een harmonieuze uitstraling. 

Eiken wandbekleding Fine line QC zwart geolied in combinatie met kleurrijke kunstwerken
Zwarte eiken scheidingswand bekleed met Fine line QC


Exterieur

De tijdloze, moderne en warme woonsfeer vinden we ook terug in de gevel, de garagedeur en de brievenbus die zijn afgewerkt met ons voorvergrijsd thermisch essen: “Over alles is nagedacht; van de dikte van de raamprofielen tot aan de kleur van het essenhout bij de voorgevel, die de villa een warme aanblik geeft. Het resultaat is dat alles perfect op elkaar is afgestemd,” aldus de bewoners. 

Voordeur bekleed met voorvergrijsd HOTwood essen Fine line QC
Thermisch essen gevelbekleding profiel Fine line QC voorvergrijsd


U kunt het volledige artikel online lezen via onderstaande link.


 

Tags: