Carpentier - Smart wood for nice places

Bezoek ons op architect@work Kortrijk

20/04/2023

Op 11 en 12 mei 2023 opent ARCHITECT@WORK opnieuw de deuren in Kortrijk Xpo. In 2003 begon het bloeiende verhaal van dit unieke, internationale sectorgebeuren precies daar. Nu, 20 jaar later, is Kortrijk aan zijn 11de editie toe. Met ‘Super Skin’ staat ook dit keer een boeiend, veelzijdig en actueel thema centraal. Maar de voornaamste reden voor een bezoek aan ARCHITECT@WORK is en blijft uiteraard het ontdekken van productinnovaties.

Wij nodigen u van harte uit op onze stand om ons nieuwe Uni Line profiel te komen bewonderen. Dit innovatieve, trendy profiel binnen ons gamma van circulaire gevelbekleding creëert een modern en strak lijnenspel en geeft reliëf aan de gevel. Uni Line is verkrijgbaar in twee verticale designvarianten, elk met een eigen uitstraling en biedt heel wat mogelijkheden qua kleurvariatie.

Wat het profiel extra uniek maakt, is de onzichtbare bevestiging van de dwars geplaatste profielen. Deze innovatieve systeemoptimalisatie zorgt niet alleen voor ongelooflijk mooie resultaten, ze draagt ook bij aan de ecologische duurzaamheid, aangezien de houten gevelbekleding hierdoor eenvoudig te (de)monteren is. Het systeem beantwoordt zo aan de toenemende vraag naar circulaire oplossingen. Bovendien bestaat ons assortiment enkel uit ecologische houtsoorten en zijn al onze producten duurzaam.

Breng een bezoek aan onze stand 58 en ontdek Uni line en de onbeperkte architecturale mogelijkheden met onze nieuwste innovatie voor naadloze installatie. 

Registreer u via onderstaande link en ontvang gratis tickets.
 

Ticket aanvragen


LOCATIE
Kortrijk Xpo - Hall 4 & 5
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

WANNEER
Donderdag 11 & vrijdag 12 mei 2023, telkens van 10 tot 20 uur


We kijken alvast uit naar uw bezoek!

Het Carpentier-team

Uitnodiging NOA tijdens Architect@Work Kortrijk

Tags: