Carpentier - Smart wood for nice places

Onze revolutionaire iPad-app nu ook geschikt voor houtskeletbouw

21/06/2022

Carpentier heeft zelf een app ontwikkeld waarmee houtprofessionals snel en vakkundig een ontwerp op maat kunnen maken en ook snel een idee krijgen van het kostenplaatje. Deze handige tool was reeds beschikbaar voor houten bijgebouwen en poorten, maar nu dus ook voor houtskeletbouw

Architecten, schrijnwerkers en bouwaannemers kunnen met onze iPad app de houtskeletwoning van hun klant volledig tot leven brengen. Zelfs de tuin en de inrichting van de woning kunt u nabootsen. De 3D-weergave kreeg een update en houdt overal correct rekening met de zonnestand. Dit betekent dat de gebruiker een duidelijk en betrouwbaar zicht krijgt op de schaduw- en lichtinval, en dit in alle seizoenen. Indien nodig, kunt u het ontwerp meteen bijsturen en krijgt u meteen ook een aangepaste offerte. 

Ook de meetstaat wordt duidelijk en overzichtelijk opgemaakt, en er gebeuren onmiddellijk EPB-berekeningen. Dit maakt dat de energieprestaties (E- en S-peil) meteen bekend zijn. Kortom, een tool waar iedere houtprofessional van droomt!

We stellen deze app onder bepaalde voorwaarden ter beschikking van onze dealers, preferred installers en frequente gebruikers. Vraag ons gerust naar de gebruiksmodaliteiten.
 


WENST U OOK GEBRUIK TE MAKEN VAN ONZE APP?

Download via de App Store