Carpentier - Smart wood for nice places

Nieuwe data Carpentier Academy

09/07/2020

Door de coronacrisis zijn onze Carpentier Academy sessies on hold gezet. Na de zomervakantie willen we graag terug van start gaan. Gezien de onzekere situatie plannen we voorlopig slechts één datum in. Verdere data zetten we online van zodra bekend. 

De Carpentier Academy is een gratis opleidingssessie voor schrijnwerkers, interieurbouwers, architecten, tuinaanleggers, aannemers, etc. Tijdens deze sessie kunt u kennismaken met onze innovatieve materialen en systemen. De focus ligt vooral op de praktische uitvoering. We tonen u hoe u met behulp van onze app de gewenste houtconstructie in 3D kunt visualiseren en meteen een offerte kunt maken voor uw klant. Daarnaast leren we u ook hoe u eenvoudig en snel een gevel, terras of omheining kunt plaatsen of verwijderen dankzij het gebruik van onze QuickClip® producten met onzichtbaar bevestigingssysteem.

Interesse om deel te nemen? Aarzel dan niet langer en schrijf u meteen in, want er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Omwille van de maatregelen in het kader van het coronavirus zullen we de groep beperkt houden en nemen we uiteraard ook de nodige voorzorgsmaatregelen. Snel zijn is dus de boodschap!

Datum: zaterdag 19 september 2020, van 8.00 u. tot 12.00 u.
Locatie: Carpentier Hardwood Solutions nv, Abeeldreef 15, 8760 Meulebeke
 

Deze sessie is volzet! De volgende Carpentier Academy vindt plaats op zaterdag 21 november 2020.

Schrijf u hier in!

Tags: