Carpentier - Smart wood for nice places

Kom onze nieuwigheden ontdekken op Prowood 2021

28/09/2021

Carpentier tekent opnieuw present op de driejaarlijkse technologische houtvakbeurs Prowood. Deze vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober 2021 in Flanders Expo te Gent. U vindt er ons in hal 2 op stand 2223, waar we onze nieuwigheden voor gevelbekleding, (akoestische) plafonds, tuinpoortjes, houtskeletbouw, etc. zullen voorstellen. Daarnaast zoomen we in op onze innovatieve app en onze slimme systemen, waarmee u als vakman een enorme tijdwinst kunt boeken. Zeker de moeite om een kijkje te komen nemen!

Tijdens de nocturnes op 18, 19 en 20 oktober heten we onze klanten ook hartelijk welkom voor een hapje en een drankje en maken we graag tijd voor een persoonlijk gesprek.

Wilt u graag langskomen om onze innovaties te ontdekken? Stuur dan een mailtje naar tania@carpentier.be en ontvang uw registratiecode voor een gratis toegangsticket. Indien u wenst deel te nemen aan een nocturne, dient u zich vooraf in te schrijven. Gelieve in de mail dus duidelijk te vermelden aan welke nocturne u wilt deelnemen en met hoeveel personen.

Wij kijken alvast uit naar uw bezoek!

Het Carpentier-team
 

Tags: