Carpentier - Smart wood for nice places

Eerste Amsterdamse editie ARCHITECT@WORK

05/09/2023

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2023 opent ARCHITECT@WORK haar deuren in het prachtige Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam. Na negen bijzonder succesvolle edities in Rotterdam wordt dit de eerste editie van het vertrouwde event in de omgeving van Amsterdam. Ook Carpentier tekent graag present. 

ARCHITECT@WORK is een van de grootste vakevents voor architecten, interieurarchitecten en designers. Het unieke concept wordt door heel Europa met groot succes toegepast en zal in Nederland voortaan afwisselend in Rotterdam en Amsterdam worden georganiseerd. Met ‘Healthy Materials’ staat een zeer actueel thema centraal.

Op deze eerste Amsterdamse editie zullen meer dan 160 exposanten aanwezig zijn, waaronder Carpentier op stand 46. Wij demonstreren er onze innovatieve systeemoptimalisatie voor circulaire gevelbekleding aan de hand van ons nieuwe Uni Line profiel, vervaardigd uit thermisch essen. Dit duurzame profiel creëert reliëf in een modern en strak lijnenspel met dwarsgeplaatste profielen die onzichtbaar worden bevestigd. Er zijn twee designvarianten verkrijgbaar, waarbij u als architect de unieke mogelijkheid hebt om kleurvariatie aan te brengen. Naast een onzichtbare montage laat het systeem ook toe om de houten gevelbekleding eenvoudig los te klikken met behulp van een set demontagesleutels en na een opfrisbeurt gewoon terug te bevestigen. Hiermee bieden we dus een circulaire oplossing voor gevelbekleding.

HOTwood essen gevelbekleding Uni Line 65 QC

Bestel nu uw gratis ticket via onderstaande link en kom onze productinnovatie zelf ontdekken op onze beursstand. Denis Bauwens, onze vertegenwoordiger voor Nederland, zal u met plezier verwelkomen en advies geven.
 

Vraag uw gratis ticket aan


Praktisch

LOCATIE
Taets Art and Event Park – Hal 1, stand 46
Middenweg 62 (Hembrugterrein)
NL-1505 RK Zaandam
 

WANNEER
Woensdag 27 & donderdag 28 september 2023, telkens van 11 tot 19 uur


We kijken alvast uit naar uw bezoek!

Het Carpentier-team

Tags: