Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier kondigt premium partnership voor regio Oost-Nederland aan

03/06/2024

Bindels Tuinen en Carpentier hebben hun succesvolle vijfjarige samenwerking bezegeld met een officieel partnership. Hiermee wordt Bindels Tuinen de premium partner van Carpentier in de regio Oost-Nederland.

Als gerenommeerd hovenier en tuinarchitect in het high-end segment, biedt Bindels Tuinen een complete service: van tuinontwerp tot tuinaanleg, inclusief bouwkundige elementen zoals poolhouses, overkappingen, terrassen, schuttingen en poorten. Elk project wordt tot in de finesses afgewerkt om de perfecte tuin voor hun klanten te realiseren.

Ontdek hieronder alvast twee prachtige realisaties waarbij ons thermisch essen in verschillende elementen is toegepast.

Poolhouse en terras afgewerkt met thermisch essenhout

Terrasoverkapping met houten shutters als zijwanden

Bekijk meer foto's van deze realisatiesWie op zoek is naar inspiratie voor zijn droomtuin, kan in Oeffelt de inspiratietuin van Bindels Tuinen bezoeken. In verschillende voorbeeldtuinen zijn diverse materialen, beplantingsconcepten en tuindecoraties live te bewonderen. Zo ook terrassen met ecologische houtsoorten van Carpentier. Aarzel zeker niet om een afspraak te maken. Roy Bindels staat klaar om u te begeleiden en uw droom waar te maken.

www.bindelstuinen.nl

Heeft u ook interesse om premium partner van Carpentier te worden? Of wilt u foto’s van uw realisaties met onze producten delen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Tags: