Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier benoemt Lovilen Outdoor Creations tot Preferred Installer

24/11/2022

Lovilen Outdoor Creations is specialist in houten tuinconstructies, gaande van tuinwanden en terrassen tot houten bijgebouwen op maat. Als Preferred Dealer & Installer van Carpentier garandeert Lovilen Outdoor Creations een tot in de puntjes afgewerkte plaatsing, volgens de regels van de kunst. 

In hun showroom te Ninove presenteren ze een selectie van afgewerkte bijgebouwen en kunt u de houtsoorten en afwerkingen van onze innovatieve producten van dichtbij gaan bekijken. Aarzel niet om eens binnen te springen voor uw volgende project. Broers Daan en Dimitri Goessens en hun neef Thomas Duran hebben samen jarenlange ervaring in tuin- en houtbouw en zullen u met plezier professioneel advies geven. Zo kijken ze graag mee naar de haalbaarheid, materiaalkeuze, inplanting en afwerkingsmogelijkheden voor uw houten tuinconstructie. 

Innovatieve Carpentier producten te bezichtigen in showroom Lovilen


Heeft u ook interesse om Preferred Installer of dealer van Carpentier te worden? Of wilt u foto’s van uw realisaties met onze producten delen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

www.lovilen.be


 

Tags: