Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier Academy: nieuwe data op locatie

02/02/2023

We blikken terug op een eerste succesvolle Carpentier Academy in 2023. De focus van deze sessie lag volledig op de nieuwe mogelijkheden en features van onze iPad app. Met de app kunnen professionals in een mum van tijd diverse houten bijgebouwen of een houtskeletbouw ontwerpen, inclusief kostenplaatje en berekening van het E-peil.


Extra sessie voor gebruikers van Carpentier app

Deze eerste sessie ging net als alle voorgaande door in onze thuisbasis te Meulebeke. Om de afstand van onze klanten ten noorden van Antwerpen en uit Nederland te beperken, trekken we voor de eerstvolgende sessie naar The Hive 2320 in Hoogstraten. Op vrijdag 10 februari zullen we er van 10 tot 12 uur opnieuw de mogelijkheden en nieuwigheden van onze iPad app uit de doeken doen en ook een interessante korting toelichten voor klanten die orders via de app doorsturen. Gebruikt u al onze app en wilt u graag uw skills verfijnen? Schrijf u dan snel in! 

De Carpentier Academy is gratis, maar inschrijven is verplicht. Wie dit wenst, kan na de sessie ter plaatse een lichte lunch nuttigen. Geef dit gerust mee bij uw inschrijving.
 


Carpentier Academy voor tuinaanleggers

Op donderdag 2 maart organiseren we een Carpentier Academy voor tuinaanleggers. Plaats van afspraak is NOA outdoor living te Kruisem. We gaan van start om 16 uur met een voorstelling van onze nieuwe producten. Vervolgens krijgt u een rondleiding doorheen de sfeervolle thematuinen, waarin u ook onze producten terugvindt. Een uitgelezen kans om inspiratie op te doen voor uw volgende projecten. Aansluitend voorzien we food & drinks en kunnen we gezellig napraten. Ook voor deze sessie kunt u zich eenvoudig en gratis inschrijven via onderstaande button.

 

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN AAN EEN SESSIE OP LOCATIE?

Inschrijven voor Carpentier Academy

Tags: