Carpentier - Smart wood for nice places

Bezoek Carpentier op Architect@Work in Brussel

29/04/2024

Op woensdag 29 en donderdag 30 mei opent Architect@Work voor de tweede maal haar deuren in de sheds 1 en 2 van Tour & Taxis te Brussel. Deze editie loopt onder het thema ‘Super Skin’. Het gaat over het gebruik van hoogwaardige, innovatieve en duurzame materialen, systemen en processen die voldoen aan de hoogste eisen die architecten en ontwerpers kunnen stellen, en dit niet enkel voor de buitenschil van gebouwen, maar ook voor binnen waar tal van afwerkingen een Super Skin hebben.

Op stand 73 presenteert Carpentier er dan ook graag zijn innovatieve Uni Line profiel, vervaardigd uit hoogwaardig thermisch essen en uniek omwille van de dwars geplaatste profielen. Het geoptimaliseerde onzichtbare Grad® bevestigingssysteem draagt bij aan de ecologische duurzaamheid en maakt dat onze ‘Uni Line Super Skin’ volledig circulair is. Bovendien kunnen we dit profiel op maat afwerken en zelfs kleurvariatie voorzien tussen het basisprofiel en de dwars geplaatste profielen. Hierdoor kan de architect of ontwerper zijn creativiteit de vrije loop laten en een persoonlijke toets geven aan de gevelbekleding of in het interieur door een wand of plafond te bekleden met dit unieke profiel.

Wilt u deze productinnovatie graag zelf komen ontdekken op onze beursstand? Registreer u dan via onderstaande link en ontvang gratis tickets.

Registreren voor A@W Brussels 2024

Praktisch

LOCATIE
Tour & Taxis – Shed 1 & 2, stand 73
Havenlaan 86C - 1000 Brussel
Ingang via Shed 2 bis (kant Gare Maritime)

WANNEER
Woensdag 29 & donderdag 30 mei 2024, telkens van 11 tot 20 uur

We kijken alvast uit naar uw bezoek!

Het Carpentier-team

Tags: