Carpentier - Smart wood for nice places

Plug-and-play prefab houtskeletwanden

17/08/2021

Houtskeletbouw zit in de lift. Deze duurzame bouwtechniek biedt heel wat voordelen en garandeert een vlot bouwproces. Bij nieuwbouw, renovatie of uitbreiding van een woning kijken aannemers, schrijnwerkers en dakwerkers dan ook steeds vaker in de richting van afgewerkte prefab-elementen omdat deze een enorme tijdwinst opleveren. Carpentier produceert compleet afgewerkte prefab houtskeletwanden in bouwpakketten. Eenmaal op de bouwlocatie worden deze prefab-elementen in een mum van tijd gemonteerd.

Wist u dat?

Onze app biedt al tijdwinst van bij het ontwerp en de prijscalculatie.

 

Meer weten over onze app 


Carpentier gaat nu nog een stap verder en monteert de houten gevelbekleding in eigen atelier op de prefab wandelementen. Zo is de montage op de werf slechts een kwestie van ‘plug and play’. Uiteraard kunt u als vakman zelf de gevelbekleding installeren maar deze extra service levert nog meer tijdwinst op de werf.
Bij een gevelbekleding met onze QuickClip® profielen bent u bovendien zeker van een naadloos resultaat en een onzichtbare bevestiging, aangezien de houten planken op een aluminium onderconstructie worden geklikt en er dus geen nagels of schroeven aan te pas komen.
 

WILT U MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTIE VAN PREFAB-ELEMENTEN VOOR EEN VERBOUWING, RENOVATIE OF NIEUWBOUWPROJECT?


Ontdek meerOok onze houten poorten leveren we plug and play. Hierover leest u meer in het artikel over onze plug-and-play oplossing voor houten poorten.

Met onze innovatieve oplossingen kunt u dus snel, eenvoudig en efficiënt een volledig bouwproject realiseren. Neem gerust contact met ons op voor advies of als u een offerte wilt aanvragen. Wij helpen u graag verder.