Carpentier - Smart wood for nice places

Terugblik op Prowood 2021: een geslaagde beurs!

27/10/2021

Carpentier wil u graag hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stand tijdens Prowood 2021. We blikken terug op vijf geweldige beursdagen en kijken uit naar een verdere samenwerking met u. Inspirerende gesprekken, een volle stand en een goede sfeer. Mede dankzij u was het een zeer geslaagde beurs!

Tijdens Prowood 2021 hebben we u onder andere bijgepraat over onze nieuwe mogelijkheden en u inspiratie laten opdoen voor uw komende projecten. We hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze innovatieve houtoplossingen en systemen. Mocht u naar aanleiding van uw bezoek nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij denken graag met u mee!

Wilt u zich nog meer laten inspireren? Neem dan een kijkje op onze realisaties pagina. U kunt er de gewenste productcategorie, houtsoort, profiel of afwerking selecteren en beelden van reeds afgeronde projecten met onze producten bekijken.


Heeft u ons gemist?
Bent u niet in de gelegenheid geweest om onze stand te bezoeken, maar bent u wel nieuwsgierig naar onze nieuwste houtoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf u in voor onze Carpentier Academy. De eerstvolgende sessie gaat door op 11 december 2021 en is specifiek gericht naar tuinaanleggers en tuinarchitecten.
 

Ontdek meer over onze Carpentier Academy voor tuinaanleggers

Tags: