Carpentier - Smart wood for nice places

Partnership met duurzame houtleverancier Unit-24 uit Linden

04/04/2024

Een houthandel die het groener wil, dat is waar Unit-24 voor staat. Dankzij het ecologische houtassortiment van Carpentier kunnen eigenaars Matti Monival en Ben Verlinden deze missie verwezenlijken.

Met een verleden in tuinaanleg ontdekten ze snel de nadelen van tropisch hardhout. Gedreven om een groener en kwaliteitsvoller alternatief aan te bieden, richtten ze Unit-24 op en sloten ze een partnerschap met ons houtbedrijf.

Als duurzame houtleverancier levert Unit-24 ons hoogwaardig thermisch hout aan professionals, zodat ze tuinprojecten voor hun klanten kunnen realiseren die jarenlang meegaan.

Maar ook particulieren in de regio Vlaams-Brabant vinden bij onze nieuwe Preferred Dealer & Installer een ruim aanbod aan ecologische houtoplossingen, waaronder terrassen, gevelbekleding, omheiningen, tuinpoorten en bijgebouwen. Met een jong, gemotiveerd team van ervaren vakmannen biedt Unit-24 zelfs een plaatsingsservice aan voor wie dat wenst.

www.unit-24.be

Heeft u ook interesse om Preferred Dealer en/of Installer van Carpentier te worden? Of wilt u foto’s van uw realisaties met onze producten delen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Tags: