Carpentier - Smart wood for nice places

Ons partnership met VDB Huis en Tuin uit Ramsel is bezegeld

18/05/2022

Bij VDB Huis en tuin, specialist in tuinconstructies en houten bijgebouwen op maat, komen huis en tuin écht samen. Van tuinbergingen tot poorten, van overkappingen tot een poolhouse of carport: door hun ruim aanbod en kwalitatief assortiment vind je er altijd iets naar wens. Vader Willy en Bart Van Den Bergh weten als geen ander wat hun klanten willen én hoe ze die wensen in een buitengewoon ontwerp kunnen gieten. Daarom zijn we ook fier op ons partnership. Als Preferred Dealer & Installer van Carpentier maken ze dankbaar gebruik van onze slimme systemen en prachtige afwerkingsmogelijkheden bij de realisatie van hun projecten. Ook onze houten shutters integreren ze mooi in elk buitenproject.

Naast buitenconstructies zorgen ze ook voor de correcte fundering, elektriciteits- en sanitaire werken. Steeds met een precieze afwerking en vakkundig oog voor detail. Alles wordt door hen onder handen genomen, zodat de klant snel zorgeloos kan genieten van zijn huis en tuin.

Wilt u ook graag Preferred Installer of dealer van Carpentier worden? Of wilt u foto’s van uw realisaties met onze producten delen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
 

www.vdbhuisentuin.be

Tags: