Carpentier - Smart wood for nice places

Nieuw in ons machinepark: MACH Diffusion V4-2

24/11/2020

Bij Carpentier zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om te innoveren en ons productieproces te optimaliseren. Hierbij staan onze klanten centraal. Door innovatieve oplossingen aan te reiken en nieuwe producten te ontwikkelen zorgen we ervoor dat de houtprofessional in staat is om nog efficiënter te plaatsen en een naadloos resultaat te bekomen. Zo investeerden we recent in een nieuwe machine voor houtskeletbouw en prefab panelen.

De MACH Diffusion V4-2 leent zich voor een geautomatiseerde productie van prefab-elementen voor houtskeletbouw, dak- en timmerwerken. Met deze nieuwkomer kan ons team bouwpakketten produceren voor aannemers, schrijnwerkers, houtskeletbouwers en dakwerkers, zodat ze op de werf meteen aan de slag kunnen met kant-en-klare en kwalitatieve houtproducten, gaande van prefab bouwonderdelen tot volledige constructies voor huizen. Dit levert een onschatbare tijdwinst op en bovendien reduceer je het houtafval op de werf.

Interesse? Wij staan klaar om u te begeleiden bij uw volgende houtskeletbouwproject. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor de realisatie van uw houtskeletwanden, dakconstructies of andere prefab-elementen. Wist u trouwens dat onze app al voor tijdwinst zorgt bij het ontwerp en de prijscalculatie?

Ontdek hoe u samen met Carpentier vlot en duurzaam kunt bouwen

Tags: