Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier, innoverende partner van The Hive 2320

22/09/2022

Dankzij ons partnerschap bij The Hive 2320 bieden we een extra uitvalsbasis voor onze dealers in de omgeving van Antwerpen, Mechelen en Zuid-Nederland. Professionelen en eindklanten kunnen er terecht om onze nieuwste producten te ontdekken én te beleven. Net als in onze showroom te Meulebeke zijn onze kwalitatieve houtsoorten en afwerkingen er voelbaar aanwezig in de stalenbibliotheek. U kunt ze er dus met eigen ogen zien en voelen.

Het partnerschap zorgt ook voor een interessante kruisbestuiving tussen diverse partijen uit de bouwsector die duurzame en ecologische bouwoplossingen aanbieden. In een ruimte van 550 m², verspreid over twee verdiepingen, komen alle aspecten van een woning aan bod. The Hive 2320 vormt zo een boeiende broeihaard van inspiratie, co-creatie en een duurzame toekomstvisie.

Bent u een bouwprofessional uit regio Antwerpen of Mechelen? Aarzel dan niet om even binnen te springen in The Hive 2320. Dit inspiratiecentrum voor bouwprofessionals is elke weekdag open van 8 uur tot 17 uur. Gelieve wel op voorhand te laten weten wanneer u graag langskomt door een mail te sturen naar welcome@thehive2320.be.
Voor bijkomende vragen kunt u steeds contact opnemen met onze vertegenwoordigers Bert Allewaert en Denis Bauwens.


Waar?
The Hive 2320
Putten 20
2320 Hoogstraten
 

Meer info? 
www.thehive2320.be

Tags: