Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier bundelt krachten met high-end buitenmerken in NOA outdoor living

17/10/2022

Wilt u onze innovatieve houtproducten gaan bewonderen in de meest uiteenlopende buitenleefruimtes? Dat kan vanaf november 2022 in het gloednieuwe NOA outdoor experience center te Kruisem. Samen met andere high-end partners dompelen we u er mee onder in het summum van buitenleven.


Sterke merken, unieke totaalbeleving

Buitenleven gaat steeds meer om het doordacht gestileerde totaalplaatje, niet om individuele producten. Daarom is Carpentier in zee gegaan met meer dan 30 andere high-end outdoor merken onder de noemer NOA outdoor living. Het doel is comfortabel, high-end buitenleven prominent en internationaal op de kaart te zetten. Een wereldwijde primeur waar totaalbeleving centraal staat en waar architecten, planners en designers een bijzondere blik krijgen op outdoor innovaties.

De premium partners die hun schouders zetten onder NOA outdoor living zijn Alpha Wellness, Amani, Axor, Bega, Caerus Vision, Carpentier, Coco Wolf, Corradi, Cubic Outdoor Living, Duofuse, eSafe, Extremis, Kreon, Limited Edition, Niko, Ofyr, Petac, Renson Outdoor, Renson Indoor, Royal Botania, Schellevis, Sioen Industries, Van den Berk en Vande Moortel.


Gloednieuw experience center als internationale uitvalsbasis

In het gloednieuwe NOA outdoor experience center zijn de Carpentier producten dan ook te bewonderen in een indrukwekkend totaalbelevingspark. Door de vormgeving van elke tuin valt er zoveel meer te ontdekken dan de som van de samengebrachte merken. Dit is dan ook dé place to be om design, high-end outdoor living te beleven zoals u dat nergens anders kan. Ideeën krijgen er vorm in een groene oase: van een weidse tuin met zwembad en luxueus poolhouse tot een moderne ommuurde stadstuin, maar ook van een sfeervol balkon tot een praktisch tuinkantoor. Kortom, een inspiratiepark om u tegen te zeggen.


Outdoor living blijft boomen

De timing zit perfect. Na een flinke aandachtsboost voor buitenleven aan het begin van de coronacrisis, blijft investeren in eigen tuin ook nu nog steeds erg ‘hot’. NOA outdoor living speelt daarop in door zowel professionals als particulieren mee te nemen in tal van verfijnd gestileerde totaalplaatjes voor de meest uiteenlopende tuinen, waar terrasoverkappingen, buitenkeukens, zwembaden, wellness, verlichting, meubilair en accessoires mekaar perfect aanvullen in nooit geziene buitenleefruimtes. Een ideale plek dus om u te laten inspireren! Het totaalbelevingspark is weliswaar enkel op afspraak toegankelijk, en dit op weekdagen van 10 tot 18 uur alsook elke eerste zaterdag van de maand van 10 tot 16 uur, uitgezonderd op feestdagen. Plan uw outdoor ervaring dus tijdig in. 


INTERESSE OM EEN BEZOEK TE BRENGEN AAN NOA OUTDOOR LIVING?


Plan uw bezoek


Waar?
NOA outdoor living
Polydore Rensonstraat 8
9770 Kruisem


Wanneer?
Maandag tot vrijdag: van 10 tot 18 uur
Elke eerste zaterdag van de maand (uitgezonderd feestdagen): van 10 tot 16 uur

Wist u dat?

Door de korte afstand (20 min.) is een bezoek aan NOA outdoor living perfect te combineren met een bezoek aan onze showroom te Meulebeke, waar u ook een kijkje kunt nemen in ons productieatelier.

Meer info?
www.noa-outdoor.com 

Tags: