Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier Academy voor tuinaanleggers en tuinarchitecten

05/10/2021

Tijdens de eerstvolgende sessie op 11 december 2021 plaatsen we onze poorten in de kijker. We gaan dieper in op onze verschillende types poorten, de combinatiemogelijkheden met onze omheiningen en de mogelijke accessoires die we kunnen voorzien. We vertellen u graag ook meer over de manier waarop we onze poorten aanbieden, gaande van onze praktische kant-en-klare kits tot onze plug-and-play-oplossingen. Zo maakt u meteen kennis met onze innovatieve materialen en slimme systemen.

Daarnaast stellen we u graag ook de nieuwe producten in ons assortiment voor: gevelbekleding in Accoya en thermisch bamboe. Deze drie ecologische houtsoorten zijn uitermate geschikt voor buitentoepassingen en van hoge esthetische kwaliteit. Meer hierover leest u in het artikel over de uitbreiding van ons ecologisch gamma.

Kortom, een boeiende Carpentier Academy waarin we tuinarchitecten en tuinaanleggers snel wegwijs maken in ons aanbod en u onze prachtige en kwalitatieve houtproducten van dichtbij kunt ontdekken.
 

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

De sessie is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximum 20 deelnemers). Aarzel dus niet langer en schrijf u meteen in!
 

Inschrijven voor Carpentier AcademyDatum: zaterdag 11 december 2021, van 8.00 u. tot 12.00 u.
Locatie: Carpentier Hardwood Solutions nv, Abeeldreef 15, 8760 Meulebeke
 

Tags: