Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier Academy najaar 2023

25/10/2023

In samenwerking met Grad organiseren we een Carpentier Academy rond onze nieuwe designproducten en slimme systemen. Tijdens deze sessies zullen onder meer de optimalisaties van het Grad® bevestigingssysteem aan bod komen, die tevens voor meer duurzaamheid en circulariteit zorgen. Vooral onze houten poorten en shutters zetten we hierbij extra in de kijker. Verder gaan we dieper in op onze unieke iPad app en kan elke deelnemer ook enkele praktische oefeningen maken.

Voor deze Carpentier Academy is er een ontbijt- en avondsessie voorzien. Deze gaat telkens door in onze vernieuwde showroom te Meulebeke, waar we zowel binnen als buiten onze innovatieve producten en unieke kleurafwerkingen presenteren. Een uitgelezen kans om inspiratie op te doen voor uw volgende projecten.


INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

De Carpentier Academy is gratis, maar inschrijven is verplicht (maximum 30 deelnemers per sessie).
Aarzel dus niet langer en schrijf u meteen in!


Avondsessie op donderdag 23 november 2023 van 16.00 u. tot 20.00 u. 
als afsluiter een hapje en drankje 


Ontbijtsessie op zaterdag 9 december 2023  van 8.30 u. tot 12.30 u. 
onthaal met koffie en ontbijtkoeken 
 

Inschrijven voor Carpentier Academy


P.S. Kunt u er niet bij zijn maar wilt u toch graag een bezoek brengen aan onze vernieuwde showroom? Geen probleem! U bent altijd welkom op afspraak om inspiratie te tanken en alle mogelijkheden van dichtbij te ontdekken. Neem dus gerust contact op om een afspraak in te plannen.

Tags: