Carpentier - Smart wood for nice places

Carpentier Academy en Meet & Learn sessies: leer van onze experts!

04/04/2024

Bij Carpentier geloven we in het delen van kennis en het inspireren van onze klanten. Daarom organiseren we regelmatig interactieve infosessies onder twee verschillende noemers: de befaamde Carpentier Academy en ons splinternieuwe initiatief, de Meet & Learn sessies. We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen!


Carpentier Academy: een vaste waarde

Enkele jaren geleden lanceerden we de Carpentier Academy met als doel klanten wegwijs te maken in ons aanbod en de mogelijkheden van onze app. Deze gratis sessies richten zich specifiek tot schrijnwerkers en andere houtprofessionals, maar ook tot architecten en tuinaanleggers.

Momenteel bieden we een boeiende sessie aan die volledig gewijd is aan onze nieuwste designproducten en slimme systemen. Naast onze houten poorten en shutters komen ook de circulaire optimalisaties van het Grad® bevestigingssysteem aan bod. Verder gaan we dieper in op onze unieke iPad app en kan elke deelnemer ook enkele praktische oefeningen maken. Een unieke gelegenheid om te leren en u te laten inspireren voor uw volgende projecten!


INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

De volgende sessie van de Carpentier Academy gaat door op donderdag 6 juni 2024 van 16.00 u. tot 20.00 u in onze vernieuwde showroom te Meulebeke.
 

Inschrijven voor Carpentier Academy

Praktische info

  • Onthaal vanaf 15.30 u.
  • Start rondleiding om 16.00 u. stipt
  • 17.00 u.: start groepssessies (telkens 45 minuten)
    Groep 1 - systeemoptimalisaties met bijhorende demo's
    Groep 2 - handige en innovatieve iPad app met info over de nieuwste tools
  • 18.30 u.: toespraak
  • 19.00 u.: receptie met hapjes


Meet & Learn sessies: een nieuw hoofdstuk

Als onderdeel van ons voortdurende streven naar klantgerichtheid introduceren we met trots ons nieuwste initiatief: de Meet & Learn sessies voor architecten. Deze exclusieve sessies zijn een uitgelezen kans om te leren van onze houtexpert, Bert Allewaert. De locatie? U kiest! Dat kan in één van onze showrooms of in uw architectenbureau, wij passen ons aan uw voorkeur aan. Bovendien bepaalt u het tijdstip, de duur van de meeting en de concrete invulling.

Tijdens deze interactieve en informatieve sessies bespreken we de nieuwste trends en technologieën in de houtindustrie. We inspireren uw team met onze innovatieve en duurzame producten, eventueel gekoppeld aan een ontbijt, lunch of diner. En wanneer u onze showroom in Meulebeke bezoekt, bieden we graag een rondleiding door ons bedrijf aan.


INTERESSE?

Reserveer dan snel een afspraak met Bert op een moment en plaats die voor uw team het beste uitkomt.

Meet & Learn sessie inplannen

Tags: