Carpentier - Smart wood for nice places

Plafondsystemen

03/08/2018

Onze plafondsystemen in thermisch essen en thermisch naaldhout vinden hun plaats in elk interieur. Ze zijn toepasbaar in nieuwbouwprojecten, maar kunnen ook bij renovatie een interessante oplossing bieden, bijvoorbeeld om een beschadigd of vuil plafond te verbergen, leidingen aan het zicht te onttrekken of een verlaagd plafond te plaatsen.

Het voordeel van onze QuickClip®-profielen is dat er geen nagels zichtbaar zijn in het plafond. Bovendien garandeert het onzichtbare Grad-bevestigingssysteem een perfecte uitlijning en een geluiddempend effect dat we akoestisch kunnen optimaliseren. Indien gewenst kunnen we ook verlichting voorzien.

We beschikken over een mooi gamma van profielen in HOTwood voor plafondbekleding die we in eigen atelier naar wens kunnen afwerken. Zo kunt u als professional het plafond in een handomdraai installeren.

Uiteraard zijn er ook prachtige realisaties mogelijk met onze andere ecologische houtsoorten zoals eiken en oud hout. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.


Ontdek onze plafondbekleding