Carpentier - Smart wood for nice places

Partij oud hout in de aanbieding

05/09/2022

Momenteel beschikken we over een partij van 130 m² geolied recuperatie eiken Brownstone op multiplex. Het betreft een resterende partij van onderstaand project, waarin dit oud hout is toegepast als vloer- en wandbekleding. De overige partij bieden we nu aan met 50% korting

project met geolied recuperatie eiken Brownstone als vloerbekleding
realisatie met geolied recuperatie eiken Brownstone als wandbekleding


Deze oude eiken planken uit ons assortiment oud hout zijn voorzien van een 4-zijdige tand en groef en hebben een dikte van 21 mm (15 mm + 6 mm toplaag). De breedtes variëren tussen 120 en 270 mm. 

De planken van deze partij met korting zijn reeds afgewerkt met olie en dus kant-en-klaar om te gebruiken als vloer-, wand- of plafondbekleding. U creëert hiermee direct een warme authentieke sfeer en maakt bovendien een duurzame keuze aangezien het hout is gerecupereerd uit oude bouwmaterialen.

Mocht u interesse hebben in deze partij geolied recuperatie eiken, dan kunt u contact met ons opnemen op 051 48 89 61 of een mail sturen naar tania@carpentier.be.

Onze klanten creëerden al prachtige authentieke interieurs met het oud hout uit onze exclusieve reclaimed collectie. Zo kregen keukens, winkelinrichtingen en houten bijgebouwen al een robuuste touch met ons oud hout.


Inspiratie met oud hout

Tags: