Carpentier - Smart wood for nice places

Gepersonaliseerde houten tuinpoortjes: uit stock leverbaar

27/05/2022

Door de schaarste aan grondstoffen als gevolg van de coronapandemie en de oorlog in Oekraïne, is de levertermijn voor houten tuinpoortjes tegenwoordig vaak langer dan normaal. Bij Carpentier hebben we onze voorzorgen genomen en hebben we nog een hele ruime voorraad aan aluminium kaders voor onze standaard tuinpoortjes. We leveren deze in kant-en-klare kit inclusief alle toebehoren en een QuickClip® bekleding naar keuze. Zo bieden we tuinaanleggers en andere professionals de mogelijkheid om hun tuinproject toch mooi en snel af te werken met een kwalitatieve tuinpoort.


Twee standaardmodellen van tuinpoortjes

We beschikken over twee hoogwaardige standaardmodellen met een hoogte van 1,80 m. Het ene model is vrijstaand te plaatsen naast een woning of in een haag, het andere model kunt u als vakman perfect integreren in een houten omheining of bij een houten draaipoort of schuifpoort

Door de levering in kant-en-klare kit zijn onze tuinpoortjes naar wens te personaliseren. U kunt de draairichting nog zelf bepalen en de houten bekleding volledig afstemmen op de omgeving om een harmonieus geheel te creëren. U heeft de keuze uit een reeks profielen in verschillende ecologische houtsoorten en ook qua afwerking van het hout bieden we heel wat mogelijkheden. We kunnen het hout van het tuinpoortje bijvoorbeeld voorvergrijzen, borstelen, branden of behandelen met een kleurloze of dekkende olie of beits. Verder kunnen we ook optionele accessoires zoals een codeklavier of verlichting voorzien om mooi in de tuinpoort te integreren. Bij Carpentier kunt u een standaard tuinpoortje dus volledig op maat afwerken en kan de levering vrij snel gebeuren. Tuinpoortjes in andere afmetingen kunt u uiteraard ook nog steeds bestellen, alleen zal de levertermijn langer zijn, afhankelijk van de aanvoer van onze grondstoffen.

U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te komen bekijken en te bespreken. Hieronder kunt u ook al wat inspiratie opdoen.
 

Houten tuinpoortje naast woning
Houten tuinpoortje geïntegreerd in afsluiting

OP KORTE TERMIJN NOOD AAN EEN HOUTEN TUINPOORTJE VOOR UW PROJECT?
GEEN PROBLEEM! CARPENTIER GARANDEERT EEN SNELLE LEVERTERMIJN.

 


Ik wil prijs aanvragen

Tags: